Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olmaya gitmek

Rüyada kürtaj olmaya gitmek

Rüyada kürtaj olmaya gitmek büyük ferahlık yaşayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kürtaja gitmek tövbe etmeden vefata, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj olmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments