Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olamamak

Rüyada kürtaj olamamak

Rüyada kürtaj olamamak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bütçesinin daralacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olamamak gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hak yoluna döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek yurtdışına gidileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek amaçlarına ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada kürtaja gitmek dertlerine derman bulacağına, belalara denk gelmeyeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olmak istemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba dualarının alınacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments