Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünden atlamak

Rüyada su üstünden atlamak

Rüyada su üstünden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada su üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar daha büyük fırsatlara neden olabilir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Rüyada su üstünden atlamak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bir işe soyunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayaller kurulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke tabir olunur.

Rüyada suyun üstünden atlamak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünden atlamak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak net bir bakış açısı kazanacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments