Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünden atlamak

Rüyada suyun üstünden atlamak

Rüyada suyun üstünden atlamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içine kapanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Rüyada su üstünden atlamak iyi şartlara kavuşacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünden atlamak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin eski haline döneceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada yılan üstünden atlamak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, güzel işlere imza atacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkların üstünden atlamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments