Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suya atlamak

Rüyada akan suya atlamak

Rüyada akan suya atlamak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akan suya atlamak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada akan suya atlamak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada akan sudan atlamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık akan su görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten akan su görmek güvenini sarsacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada akan su içinde yürümek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bir bebek sahibi olunacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments