Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun üzerinden atlamak

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, dualarının karşılığını göreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak yaşamının tazeleneceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada akan suya atlamak kariyer planının altüst olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına delalet eder.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada akan sudan atlamak her hayalini de gerçekleştireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan bol su görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu akan su görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada akan su görmek verimliliğinin de artacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada akan sular görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments