Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun içinde yürümek

Rüyada akan suyun içinde yürümek

Rüyada akan suyun içinde yürümek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aradaki buzların eritileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada akan su içinde yürümek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, başarılı bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinde yürümek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada akan suyun içinde olmak onu uyaracağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde akan su görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada su içinde yürümek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su içinde yürümek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments