Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun içinde olmak

Rüyada akan suyun içinde olmak

Rüyada akan suyun içinde olmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada akan su içinde balık görmek insanların alım gücünün azalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinde yürümek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada akan su içinde yürümek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayattan her istediğini alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada akan suyun içinde olmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde akan su görmek yokluğa düşeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan su doldurmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada yoldan akan su görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments