Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde akan su görmek

Rüyada evin içinde akan su görmek

Rüyada evin içinde akan su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde akan su gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Rüyada evin içinde akan su görmek yükünün hafifleyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada akan suyun içinde olmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada akan su içinde yürümek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek planlarının bozulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments