Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının elinde silah görmek

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, onların başarıları ile övüneceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının elinde silah gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada silah elinde görmek kişinin kazancının çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet eder.

Rüyada elinde silah tutmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek kime danışacağını bilemez olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elinde silah görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eli silahlı birini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Rüyada eline silah almak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments