Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah elinde görmek

Rüyada silah elinde görmek

Rüyada silah elinde görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, gelirinin düşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada silah elinde gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, gözyaşı dökeceğine, işinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin elinde silah görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına alamet eder.

Rüyada elinde silah olduğunu görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, içinin de rahat edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Rüyada eline silah almak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada silah elinde görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinde silah görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments