Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, rütbe edineceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, düzenin bozulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek keyfe kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede abdest aldığını görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments