Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin abdest aldığını görmek

Rüyada birinin abdest aldığını görmek

Rüyada birinin abdest aldığını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, dualarının gerçekleşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek aile hayatının bozulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek esenlik içinde olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments