Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede abdest aldığını görmek

Rüyada derede abdest aldığını görmek

Rüyada derede abdest aldığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, tecrübelerini aktaracağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada derede abdest aldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada derede abdest almak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada dereden abdest almak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına delalettir.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments