Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, başarı ve zafer kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret eder.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments