Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada hamamda abdest aldığını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments