Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ruhani önderlik yapacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıklarının son bulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bilgiyle donanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ölünün abdest aldığını görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, geride bırakacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalettir.

Rüyada abdest aldığını görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulur.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments