Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gusül abdesti aldığını görmek

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada gusül abdesti aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına inanılır.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine inanılır.

Rüyada banyoda gusül abdesti almak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada gusül abdesti görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gusül abdesti öğretmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada camide gusül abdesti almak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada denizde gusül abdesti almak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments