Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının abdest aldığını görmek

Rüyada babasının abdest aldığını görmek

Rüyada babasının abdest aldığını görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek çok iyi giden işlerin duracağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek işinin ehli olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada abdest aldığını görmek ekmek bulamayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün abdest aldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments