Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suya girmek

Rüyada akan suya girmek

Rüyada akan suya girmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, günahtan temizlenmeye, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada akan suya girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada akan suya girmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavandan akan su görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyu kapatmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada akan sudan su doldurmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde olmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, doğruluğu bulacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyu durduramamak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments