Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelale gibi akan su görmek

Rüyada şelale gibi akan su görmek

Rüyada şelale gibi akan su görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, istemediği halde borçlanacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada şelale gibi akan su görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Rüyada akan su şelale görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet eder.

Rüyada şelaleden akan su görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, mal ve para kazanılacağına, bilakis malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dağdan akan şelale görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada akan şelale görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada şelaleden su içmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada şelale su görmek çok büyük hayır duası alınacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments