Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sudan su doldurmak

Rüyada akan sudan su doldurmak

Rüyada akan sudan su doldurmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, başarılarının devamının geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada akan sudan su doldurmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız durumunda, sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir, istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada akan sudan su doldurmak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada akan sudan su içmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada akan sudan atlamak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Rüyada akan sudan abdest almak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada akan sudan içmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan geçmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments