Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyu kapatmak

Rüyada akan suyu kapatmak

Rüyada akan suyu kapatmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada akan suyu kapatmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, dara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet eder.

Rüyada akan suyu kapatmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada akan musluğu kapatmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada akan musluk kapatmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, dualarına karşılık alacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, güzel günlerin yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah akan su görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments