Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan akan su görmek

Rüyada tavandan akan su görmek

Rüyada tavandan akan su görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok yıpranacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, asla harama bulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan akan su gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada tavandan akan su görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı akan ev görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada akan tavan görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada tavanda su görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada tavandan su akması görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments