Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan akan su görmek

Rüyada yoldan akan su görmek

Rüyada yoldan akan su görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun yıllar yaşayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yoldan akan su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yolda akan su görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoldan akan su görmek bereketin ve verimin geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada su akan hortum görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet eder.

Rüyada tersten akan su görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan yeşil su görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan akan su görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine inanılır.

Rüyada berrak akan su görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments