Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan akan su içmek

Rüyada musluktan akan su içmek

Rüyada musluktan akan su içmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, tecrübe sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işsizseniz işe gireceğinize, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalettir.

Rüyada musluktan akan su içmek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Rüyada musluktan akan su içmek giderileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada muslukta akan su görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluktan kana kana su içmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluktan su içmek akıl vereceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada musluk suyu içmek hayatına bakacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments