Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun önünü kesmek

Rüyada akan suyun önünü kesmek

Rüyada akan suyun önünü kesmek önemli ve büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, akıllı adımlar atacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada akan suyun önünü kesmek gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada akan suyun önünü kesmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyu kesmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun önünü kesmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su akan musluk görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Rüyada siyah akan su görmek borcunu ödeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan akan su görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada su akan hortum görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, canının ve malının garantide olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments