Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akan su görmek

Rüyada yeşil akan su görmek

Rüyada yeşil akan su görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, başarılarının daim olacağına, işlerin düzgün gideceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet eder.

Rüyada yeşil akan su gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Rüyada yeşil akan su görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan yeşil su görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil akan dere görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.

Rüyada akan suya bakmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada musluktan akan su içmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada akan suya kapılmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulur.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan akan su görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments