Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlardan akan su görmek

Rüyada dağlardan akan su görmek

Rüyada dağlardan akan su görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, itibar kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada dağlardan akan su gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada dağlardan akan su görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan akan su görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada dağdan akan şelale görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada tertemiz akan su görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz akan su görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada coşkun akan su görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok akan su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun önünü kesmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments