Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda akan su görmek

Rüyada yolda akan su görmek

Rüyada yolda akan su görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, borca batacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolda akan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Rüyada yoldan akan su görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yolda akan su görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, rızıksız kalacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz akan su görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet eder.

Rüyada su akan dere görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Rüyada musluktan akan su görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevinç ve sürura delalet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek geniş bir rızka kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada evde akan su görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol akan su görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments