Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sudan su içmek

Rüyada akan sudan su içmek

Rüyada akan sudan su içmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, rahat bir hayatı olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına rivayet eder.

Rüyada akan sudan su içmek gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada akan sudan su içmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan içmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada akan sudan su doldurmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, maddi olarak zayıflayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada akan su içmek zor durumda bırakacağına, başa iş açacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada akan sudan abdest almak birikim yapılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments