Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan dereden su içmek

Rüyada akan dereden su içmek

Rüyada akan dereden su içmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, güzel davetler alacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada akan dereden su içmek gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada akan dereden su içmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada derede akan su görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada akan su dere görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çok su akan dere görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada su akan dere görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına tabir olunur.

Rüyada dereden akan su görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, zararların günden güne artacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet eder.

Rüyada akan sudan su içmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments