Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sudan abdest almak

Rüyada akan sudan abdest almak

Rüyada akan sudan abdest almak manevi olarak hasar alınacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan sudan abdest almak gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada akan sudan abdest almak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Rüyada akan sudan atlamak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulur.

Rüyada akan sudan içmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Rüyada akan sudan su içmek sağlık ve şifa bulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada akan sudan su doldurmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyla abdest almak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments