Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan su içmek

Rüyada akan su içmek

Rüyada akan su içmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, huzurunun yerine geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada akan su içmek gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada musluktan akan su içmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet eder.

Rüyada akan dereden su içmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan sudan su içmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada akan su içmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada akan sudan içmek çirkin amellere, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada akan suyu durdurmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments