Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sudan içmek

Rüyada akan sudan içmek

Rüyada akan sudan içmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, itibar kaybedeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada akan sudan içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Rüyada akan sudan içmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan su içmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada akan sudan geçmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan atlamak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada akan sudan abdest almak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan su doldurmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada musluktan akan su içmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada akan dereden su içmek moralinin bozulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments