Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak soğuk su içmek

Rüyada bir bardak soğuk su içmek

Rüyada bir bardak soğuk su içmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek bolluğun ve bereketin artacağına, işlerini düzene sokacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek hileye, fesada bulaşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada soğuk su içmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bardak su içmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardaktan su içmek rızkının artacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Rüyada cam bardaktan su içmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments