Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak su içmek

Rüyada bir bardak su içmek

Rüyada bir bardak su içmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada bir bardak su içmek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Rüyada birinin bardağından su içmek huzurlu ve sakin bir yaşama, adaletin geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki bardak su içmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir bardaktan su içmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada bardak su içmek rahatlığa ereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardakla su içmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, zorluklarını aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı bardaktan su içmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ona mutluluk getireceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak su içmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments