Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardaktan su içmek

Rüyada cam bardaktan su içmek

Rüyada cam bardaktan su içmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cam bardaktan su içmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Rüyada cam bardakla su içmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada cam bardakta çay içmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak çay içmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada cam bardağa su doldurmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cam bardakta su vermek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Rüyada cam su bardağı görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakta su görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kişinin kazancının artacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments