Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bardaktan su içmek

Rüyada kirli bardaktan su içmek

Rüyada kirli bardaktan su içmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kendine geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına yorulur.

Rüyada yarım bardak su içmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek ömür boyu devam edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan su içmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak su içmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kaybettiği şeyi bulmasına işarettir.

Rüyada bi bardak su içmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, planlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek yeni başlangıçların yapılacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments