Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su içmek

Rüyada soğuk su içmek

Rüyada soğuk su içmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, her zaman şükür içinde olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek hastalıklara şifa bulunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yükünün azalacağına inanılır.

Rüyada soğuk su içmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk limonata içmek feraha ereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Rüyada soğuk bira içmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk ayran içmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada soğuk kahve içmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments