Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardak rakı içmek

Rüyada bir bardak rakı içmek

Rüyada bir bardak rakı içmek iyi şartlara kavuşacağına, anne baba duaları alınacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir bardak rakı içmek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada bir bardak rakı içmek ön planda kalmayı sağlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Rüyada bardakta rakı görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı bardağı kırmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada rakı dolu bardak görmek çok iyi işler yapılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada rakı bardağı görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada sek rakı içmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sağlığının da bozulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına inanılır.

Rüyada rakı içki içmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, edilen duaların tutacağına yorulur.

Rüyada rakı ve bira içmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments