Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı ve bira içmek

Rüyada rakı ve bira içmek

Rüyada rakı ve bira içmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada rakı ve bira içmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada rakı ve bira içmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, dertlerin günden güne artacağına, şansa işaret etmektedir.

Rüyada rakı şarap içmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada babayla rakı içmek onlar tarafından çok sevileceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine delalet eder.

Rüyada rakı içki içmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kazancının günbegün artacağına inanılır.

Rüyada tek başına rakı içmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments