Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı bardağı görmek

Rüyada rakı bardağı görmek

Rüyada rakı bardağı görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada rakı bardağı gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada rakı dolu bardak görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bardakta rakı görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zor bir işe girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada bir bardak rakı içmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada rakı bardağı görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada rakı bardağı kırmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayır işleri yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada buzlu rakı içmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada rakı kokusu almak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments