Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta rakı görmek

Rüyada bardakta rakı görmek

Rüyada bardakta rakı görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Rüyada bardakta rakı gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada rakı bardağı kırmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işarettir.

Rüyada bardakta rakı görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Rüyada rakı bardağı görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada rakı dolu bardak görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada bir bardak rakı içmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz rakı görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada rakı almak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı doldurmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerini hafifleteceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments