Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı bardağı kırmak

Rüyada rakı bardağı kırmak

Rüyada rakı bardağı kırmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların biteceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı bardağı kırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada rakı bardağı kırmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Rüyada rakı şişesi kırmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın sürekli artacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet eder.

Rüyada rakı bardağı görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada bardakta rakı görmek düşmanından kurtulmaya, geçim sıkıntısı yaşayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bardak rakı içmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, evi yoksa ev alacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada rakı dolu bardak görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak mal mülk sahibi olacağına, yardımın alınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments