Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı dolu bardak görmek

Rüyada rakı dolu bardak görmek

Rüyada rakı dolu bardak görmek kötü halin son bulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, evlenme yolunda adım atacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada rakı dolu bardak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada rakı dolu bardak görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada rakı bardağı kırmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir bardak rakı içmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı bardağı görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada bardakta rakı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt dolu bardak görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu su bardağı görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments