Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zorluklarının son bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada bacak kesilmesi görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, geçim derdi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments