Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, borçlarının kapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işarettir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet eder.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek kuş gibi hafifleyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments