Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı kesilmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek başarılarının çoğalacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments