Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç şeker görmek

Rüyada bir avuç şeker görmek

Rüyada bir avuç şeker görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kafasının boşalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinde verimin artacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç şeker gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada bir avuç şeker almak faturalarını ödeyemez olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada bir avuç şeker görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin avucunu öpmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada avucunda göz görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde yazı görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kan görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments